Trainingen BGN

MENU IN DE MENOPAUZE

Wil jij vrouwen in je eigen praktijk goede voedingsadviezen kunnen geven bij overgangsklachten en gewichtstoename? 
Meld je dan aan voor deze alles-in-1 training! 
Na deze trainingsdag ben je er helemaal klaar voor om vrouwen in de overgang zelf te adviseren en begeleiden!

Alle onderwerpen op het gebied van vrouwenzorg in relatie tot voeding en leefstijl komen aan de orde, naast gewichtstoename gaan we het ook hebben over osteoporose en borstkanker.
Verder gaan we aan de slag met een casus en sluiten we af met een sojaproeverij.
De training wordt gegeven in een kleine groep, zodat er veel ruimte is voor interactie.

De volgende trainingen staan op dit moment gepland:

 • woensdag 27 september In Delft (nog 1 plek vrij)
  Met een klein groepje in mijn eigen praktijk, goed verzorgde dag met een lunch in een restaurant.

 • zaterdag 7 oktober een training op locatie in Heinkenszand (Zeeland) tegen gereduceerd tarief.
  Heb je interesse, mail me dan even, dan kun je misschien nog meedoen.


  Voor alle trainingen geldt:
 • De training begint om 10 uur en eindigt rond 17 uur.
 • Jouw investering is €225,= exclusief 21% btw en inclusief lunch, koffie en thee gedurende de dag, sojaproeverij en mijn kookboek voor vrouwen ter waarde van €21,50 cadeau! 
 • De training is geaccrediteerd door de BGN met 7 punten.
 • Deelnemers ontvangen na afloop een certificaat.

AANMELDEN KAN HIER.


Wil je meer informatie over de lesstof, de doelgroep, hormoongebruik en het verschil met andere trainingen?     Download brochure


Ervaringen van deelnemers:

 • Ik heb zoveel van je geleerd in deze training!
  Ik ga er zeker mee aan de slag en hoop veel dames goed door de overgang te kunnen helpen. (Monique)
   
 • Bedankt voor de leerzame training. Ik vond het zeer de moeite waard! Je gaf de training op een fijne, toegankelijke manier. De overgang wordt op een duidelijke manier uitgelegd, waarbij alle fasen goed aan bod komen. (Margareth)

   
 • Ik had al de cursus van Civas gedaan over Voeding en Overgang, maar miste de aansluiting op de praktijk. Jouw training is een en al praktische invulling van de theorie, dat had ik echt nog nodig om vrouwen echt verder te kunnen helpen. Fijn ook dat ik zelfs een casus in mocht brengen, dat heeft mij echt geholpen om er mee aan de slag te kunnen.Dankjewel voor de interessante, praktische en supergezellige dag, het was top! (Mirjam)
   
 • Ik ben erg enthousiast over deze training en in samenwerking met een andere deelneemster heb ik inmiddels een cursus van 7 bijeenkomsten voor vrouwen in de overgang ontwikkeld. Je hebt me erg geïnspireerd, dankjewel Marlies! (Angelique)
   
 • Bedankt voor de leuke en leerzame dag. Ik vond het een zeer duidelijk en bruikbaar verhaal en ik ga zeker iets opzetten voor vrouwen in deze leeftijdsgroep. (Gerdien)
   
 • Deze training was voor mij een mooie aanvulling op de training die ik bij Mates heb gevolgd.
  Mates heeft vooral een theoretische en medische training, Menu in de Menopauze gaat echt over voeding en overgang en is veel praktischer. (Frieda)
   
 • Bedankt voor de leerzame training. Op een enthousiaste manier heb je mij weer heel veel duidelijk gemaakt welke voeding van invloed is op de overgang. Al eerder had ik een training bij Sonnevelt gedaan, waar deze zeker een aanvulling op is. Verder vond ik alles er omheen perfect verzorgd! (Anna)
   
 • Het verschil tussen jouw training en de workshop van Sonnevelt is dat jouw training beter aansluit bij de praktijkvoering van een gewichtsconsulent. Als collega’s mij zouden vragen welke training het beste aansluit voor een gewichtsconsulent, dan zou ik jou zeker aanbevelen! (Lianne)
   
 • Samen met collega’s hebben we Marlies gevraagd om de training op locatie te geven, dit was erg prettig ivm reisafstand. De training was heel erg praktijkgericht, waardoor de adviezen gemakkelijk te vertalen zijn naar de clienten in de praktijk. De sojaproeverij was voor mij als soja-leek ook erg informatief. Kortom een informatieve, inspirerende training! (Iris, Ikvoedingsadvies Zwolle)
   
 • Alles was goed voorbereid, sfeer was open en ontspannen, drankjes en hapjes, lunch en proeverij waren top! Naast een inhoudelijk interessante dag was dit voor mij ook een leerzaam en gezellig “dagje uit”, dus helemaal goed! (Margot)
   
 • Het was een hele inspirerende en leerzame training! Je bracht het met veel enthousiasme en maakte er een gezellige dag van. Ook heb ik met veel plezier je e- book gelezen en er al veel bruikbare informatie uitgehaald die ik toepas in mijn praktijk. Binnenkort wil ik starten met het geven van kleinschalige workshops omtrent dit thema. (Josie)
   
 • Ik vond jouw training erg praktisch. Je merkt echt de praktijkervaring en dat is een kernkwaliteit van jouw manier van training geven. Je kunt het ook goed en duidelijk uitleggen. Het sluit goed aan bij ons vak en de adviezen van de NL Gezondheidsraad. Ik vind je een leuke en kundige collega en dus fijn om eens bij een training van je te zijn! (Annette)
   
 • Ik ben geïnspireerd en blij om deze training gevolgd te hebben. De cursus was interessant en praktisch. Met een lekkere lunch als break en de locatie was top. De training is een aanrader. Bedankt! (Danielle)
   
 • Ik vond het een hele fijne training, prettig informeel en goede inhoud. (Marjon)
   
 • De training voldeed absoluut aan mijn verwachtingen! Ontzettend veel bijgeleerd en vooral erg blij met de praktische en bruikbare tips. (Maartje)

________________________________________________________________________