Zo kun je afvallen zonder dieet

Een dieet is zo ouderwets! We weten toch allang allemaal dat het niet werkt. En toch zijn weer velen gestart met een dieet nu het nieuwe jaar vers is begonnen. Met nieuwe hoop begin je elke keer weer opnieuw en eindig je altijd hetzelfde...

Een dieet is helemaal niet bedoeld om lang vol te houden!
Het is om snel een goed gevoel te krijgen over het getal op de weegschaal. Zonder rekening te houden met wat er gebeurt in je lichaam en zonder mee te wegen dat je wel eens veel vocht en spieren verliest in plaats van vet. Bovendien maakt het blije gevoel al snel plaats voor frustratie en onvrede. Want na de eerste waterkilo’s stagneert de weegschaal al snel. En zie het afzien dan nog maar eens vol te houden. Het is een lastig kringetje van telkens opnieuw moeten beginnen.

Daarom is het tijd voor verandering!
Alleen als je iets verandert aan je huidige eetpatroon zul je blijvend gewicht kunnen verliezen. Zo eenvoudig is het en ingewikkeld tegelijk. Wat je in ieder geval nooit moet doen is stoppen met eten (met een streng dieet of shakes). Juist eten is nodig om je lijf goed te laten werken en dat is noodzakelijk om vet te kunnen verbranden.

Afvallen 2021 werkt ook voor jou, als je antwoord kunt geven op de volgende vragen:

  • Weet ik wat mijn energiebehoefte is?
  • Wat kan ik doen om een goede verbranding te krijgen?
  • Welke dingen zijn belangrijk om balans in mijn hormonen te brengen?
  • Hoe word ik sterk(er) tegen verleidingen?

Ik daag je uit voor de ontdekkingstocht!
En heb je daar hulp bij nodig, dan begeleid ik je graag op weg naar minder gewicht en meer gezondheid. Welkom!


« Terug naar het overzicht