4 dingen die je nodig hebt om afvallen vol te houden

Veel mensen denken dat je vooral zelfdiscipline nodig hebt om af te kunnen vallen. 
Dat merk ik in mijn praktijk en misschien herken je het?
Voel jij je ook een slappeling?
Lukt het je niet om afvallen vol te houden?

Meestal gaat het zo: je begint de dag (of de week) met een sterke wil. Vandaag ga ik beginnen! Maar aan het eind van de dag of de week als je moe bent van afzien, knapt het elastiek en wordt het al lastiger om sterk te zijn. Je springt uit de band en neemt je voor om morgen echt te beginnen...
Herken je deze cirkel?

Je kunt jezelf enorm helpen door goed voorgesorteerd te staan.
Je lichaam heeft voeding nodig en vraagt daarom. Als jij je lichaam niet goed voedt, dan blijft het vragen om (meer) eten. Je kunt je honger negeren, maar dat houd je niet lang vol.
Zo wordt afvallen makkelijk een strijd. 
Dan ben je voortdurend bezig met wat je NIET wilt nemen, terwijl het erom gaat wat je WEL kiest en eet. Want alleen dan kun je ermee verder en echt blijvend resultaat boeken.

Begin bij het begin en zorg voor een plan en de juiste voorwaarden.
Wat heb je nodig om afvallen vol te houden?

  1. Een goede basisvoeding die past bij jouw lijf en leven - als er balans is in je voeding zal je lichaam niet steeds om eten vragen. Het gaat niet alleen om balans in calorieen, maar ook om de juiste voedingsstoffen.
     
  2. Weten hoe je lichaam en je verbranding werkt - op dieet gaan geeft verkeerde reacties in je lijf, die je van de wal in de sloot helpen. Hoe voorkom je dit?
     
  3. Je verschillende behoeftes herkennen - niet gaan eten als je boos bent of eigenlijk dorst hebt. 
     
  4. Jezelf de tijd geven om het anders te gaan doen - zonder verandering in je eetgewoontes kun je overgewicht niet blijvend kwijtraken.

Goed kunnen afvallen begint met jezefl goed voeden!
Klinkt dat je vreemd in de oren? Wil je juist op rantsoen? 
Ik help je graag verder om de gezonde leefstijl te leren! Met het persoonlijke 12 wekenprogramma sta je sterk en goed voorgesorteerd om de kilo's achter je te laten. En ik beloof je ook mooie bijwerkingen, zoals beter slapen, je fit en energiek voelen, minder overgangsklachten of minder medicijnen of supplementen nodig hebben. Win win toch?
Meld je vandaag nog aan!

 


« Terug naar het overzicht