BGN-training Menu in de Menopauze

Ik deel met jou in deze training al mijn ervaring en expertise van 13 jaar!

Menu in de Menopauze is een unieke training, die je niet mag missen als jij vrouwen in de overgang echt verder wilt kunnen helpen met voeding!
Natuurlijk komen de overgang, overgangsklachten en vrouwengezondheid ook aan bod en is er veel aandacht voor de voornaamste overgangsklacht: gewichtstoename. 
Ik sluit zoveel mogelijk aan bij de praktijk van de gewichtsconsulent. 

Nog teveel wordt gedacht dat je in de overgang bent overgeleverd aan wat er gebeurt met de hormonen in je lichaam, maar je hebt zelf veel meer invloed op hoe dit proces verloopt dan je denkt! Wat je eet heeft invloed op je hormoonwerking en omgekeerd zijn voor de aanmaak van hormonen bepaalde voedingsstoffen nodig. 

Met voeding en leefstijl kun je klachten die veel voorkomen in de overgang - zoals opvliegers, stemmingswisselingen, slecht slapen, moe en futloos zijn - zelf veroorzaken of verergeren!
Daarnaast krijgt een vrouw vanaf de overgang een verhoogde behoefte aan sommige vitamines en mineralen of is het met sommige voedingsstoffen oppassen geblazen. In de training laat ik zien hoe je daar vanuit je voeding aan kunt voldoen. Veel voedingsstoffen komen langs om het verband te bespreken met de overgang. 

In de training krijg je uitgebreide achtergrondinformatie, kennis en tools om zelf vrouwen te begeleiden.
Dan ben je goed voorbereid op vragen van je klanten en kun je verbanden leggen en klachten herkennen.

Dit beloof ik jou:

·        Je krijgt veel ruimte voor vragen en interactie. 

·        Een casus om de verbinding te zoeken met de praktijk.

·        Een sojaproeverij om je te laten zien wat je kunt kopen en koken op dit gebied. 

·        Na afloop ga je naar huis met een certificaat dat 7 punten voor de BGN waard is.

·        Je mag mij na de training mailen met je vragen of mijn advies vragen voor een concrete casus. 

De eerstvolgende trainingen zijn op:

 • Woensdag 1 mei in Delft (nog 1 plek vrij)
  Goed verzorgde dag met een lunch van de kaart.  
  In The Social Hub, direct naast station Delft.

 • Woensdag 12 juni in Amersfoort
  Goed verzorgde dag met een lunch van de kaart in een restaurant.
  Op loopafstand van het centraal station. 

  Jouw investering is €225,00 inclusief het kookboek voor vrouwen ter waarde van €21,50 en exclusief BTW.

Neem contact op via WhatsApp, bellen mag ook!

REVIEWS 

“Ik had al de cursus van Civas gedaan over Voeding en Overgang, maar miste de aansluiting op de praktijk. Jouw training is een en al praktische invulling van de theorie, dat had ik echt nog nodig om vrouwen echt verder te kunnen helpen. Fijn ook dat ik zelfs een casus in mocht brengen, dat heeft mij echt geholpen om er mee aan de slag te kunnen. Dankjewel voor de interessante, praktische en supergezellige dag, het was top!”
(Iris)

“Alles was goed voorbereid, sfeer was open en ontspannen, drankjes en hapjes, lunch en proeverij waren top! Naast een inhoudelijk interessante dag was dit voor mij ook een leerzaam en gezellig “dagje uit”, dus helemaal goed!”
(Margot)

“De training voldeed absoluut aan mijn verwachtingen! Ontzettend veel bijgeleerd en vooral erg blij met de praktische en bruikbare tips.”
(Maartje)

"Ik vond jouw training erg praktisch. Je merkt echt de praktijkervaring en dat is een kernkwaliteit van jouw manier van training geven. Je kunt het ook goed en duidelijk uitleggen. Het sluit goed aan bij ons vak en de adviezen van de NL Gezondheidsraad. Ik vind je een leuke en kundige collega en dus fijn om eens bij een training van je te zijn!"
(Annette)

"Ik heb zoveel van je geleerd in deze training! Ik ga er zeker mee aan de slag en hoop veel dames goed door de overgang te kunnen helpen."  (Monique)

“Ik vond het een hele fijne training, prettig informeel en goede inhoud!”  (Marjon)

 

Marlies

Je kunt je hormonen helpen in de overgang!

Ontdek het hier